מחיקה ושחזור של מתקנים

בדף זה

מחקו מתקן כשאתר נסגר לצמיתות, כגון חנות שנסגרה, מקום אירוח שחוזה השכירות שלו הסתיים, או אתר אירוע זמני. אם מחקתם מתקן בטעות, תוכלו לשחזר אותו במשך זמן מה לאחר מכן.

עיון מהיר

היכן למצוא: הגדרות (סמל גלגל השיניים) ← Identity and Access Management ← מתקנים ← מתקן ← פרטי המתקן ← מחק מתקן

למי יש גישה: למנהלי ארגון

מטרה: מחיקת מתקן, או שחזור מתקן שנמחק לאחרונה

לפני המחיקה

"הסר את המכשירים שלה והסדר את החשבונות שלה קודם לכן. מתקנים שנמחקו מוסתרים מכולם וניתן לשחזר אותם במשך 30 יّום."

לפני שאתם מוחקים מתקן:

  • הסירו את המכשירים שלו, כגון מסכי תצוגה, בקרי דלתות ומצלמות. ראו ניהול מכשירים.
  • הסדירו את החשבונות שלו.
  • בדקו מי משתמש בו. הכרטיס Who has access בלשונית פרטי המתקן מציג את האנשים שהתפקידים שלהם מכסים אותו. העבירו אותם למתקן אחר אם הם עדיין זקוקים לגישה.

אם האתר נסגר רק לזמן מה, לדוגמה לשיפוצים, אל תמחקו אותו. שנו את השעות שלו במקום זאת; ראו שעות חגים.

מחיקת מתקן

  1. בכרטיסייה מתקנים, לחצו על המתקן.
  2. בלשונית פרטי המתקן, לחצו על מחק מתקן. החלון Delete facility: facility name מוביל אתכם דרך עד ארבעה שלבים.
  3. Devices: אם נותרו מכשירים, מוצגת ההודעה "This facility still has devices in Device Management". הסירו או העבירו אותם באמצעות Open Device Management, ולאחר מכן לחצו על Check again.
  4. Billing, רק אם יש חוב כלשהו: "Everything this facility owes must be settled before it can be deleted." בחרו לחייב את הכרטיס של המתקן, לחייב את הכרטיס של הארגון, או להוסיף את החוב לחשבון הבא של מתקן אחר.
  5. Credit, רק אם למתקן יש זיכוי: העבירו אותו למתקן אחר או לארגון.
  6. Confirm: קראו מה קורה, הקלידו את שם המתקן, ולחצו על מחק מתקן.

השלב Confirm מסביר מה המחיקה עושה:

  • "המתקן מוסתר מכולם, כולל צוות המתקן, והוא אינו מפורסם."
  • "דיווח החיוב והשימוש נפסק עבור מתקן זה."
  • "שחזור אינו הופך תשלומים או אשראי שהועבר, והמתקן חוזר במצב לא מפורסם."

השלב Confirm מציין גם "Organisation admins can restore it until date. After that, it is permanently deleted."

בסיום, מוצגת ההודעה "You can restore it from Recently deleted for 30 days."

שחזור מתקן

ניתן לשחזר מתקנים שנמחקו במשך 30 יום.

  1. בכרטיסייה מתקנים, הגדירו את המסנן Status ל-Recently deleted.
  2. אתרו את המתקן; השורה שלו מציגה כמה ימים נותרו לשחזורו. לחצו על Restore.
  3. אשרו בחלון לשחזר את המתקן?.

המתקן מופיע שוב תחת Active.