הסרת משתמשים

בדף זה

כשמישהו עוזב את הארגון שלכם, או שכבר אינו זקוק ל-Performance Hub, השתמשו ב-Remove from organisation. פעולה זו מסירה כל תפקיד שיש לאדם בארגון שלכם, בכל מתקן.

חשבון ה-Performance Hub שלו לא נמחק. אם הוא שייך לארגונים אחרים, לדוגמה קבלן שעובד גם עבור עסק אחר, הוא שומר על הגישה שלו שם. רק התפקידים שלו בארגון שלכם מוסרים.

עיון מהיר

היכן למצוא: הגדרות (סמל גלגל השיניים) ← Identity and Access Management ← הרשאות משתמש ← תפריט User actions של האדם (⋮) ← Remove from organisation

למי יש גישה: למנהלי ארגון

מטרה: הסרת כל הגישה של אדם לארגון שלכם

הסרת אדם אחד

  1. ב-הרשאות משתמש, אתרו את האדם.
  2. לחצו על התפריט בסוף השורה שלו (User actions) ובחרו Remove from organisation.
  3. בדקו את כתובת הדוא"ל המופיעה בתיבת הדו-שיח. בתיבת הדו-שיח כתוב: "These users will lose every role in your organisation. Their accounts and access to other organisations stay."
  4. הקלידו remove בתיבה שמתחת ל-"Type remove to confirm". הלחצן Remove אינו זמין עד שתעשו זאת.
  5. לחצו על Remove.

תיבת הדו-שיח Remove from organisation, המציגה את leo.hargreaves@example.com עם תיבה להקלדת remove לאישורתיבת הדו-שיח Remove from organisation, המציגה את leo.hargreaves@example.com עם תיבה להקלדת remove לאישור

איור 1: Remove from organisation: הקלידו remove לאישור

הסרת כמה אנשים

  1. ב-הרשאות משתמש, סמנו כל אדם שברצונכם להסיר. כדי לסמן טווח, סמנו את האדם הראשון, ולאחר מכן החזיקו את Shift וסמנו את האחרון. אם זה עוזר, השתמשו קודם במסננים, לדוגמה Role כדי למצוא את כל מי שיש לו תפקיד באתר שנסגר.
  2. בחרו Remove from organisation (number), כאשר המספר הוא כמות האנשים שסימנתם.
  3. בדקו את רשימת כתובות הדוא"ל, הקלידו remove ולחצו על Remove.

הסרה של יותר מ-25 אנשים בבת אחת "needs a second admin to approve. Nothing changes until they approve, and the request expires after 72 hours." ראו בקשות מרוכזות ואישורים.

דברים שכדאי לדעת

  • אי אפשר להסיר את עצמכם. בקשו ממנהל ארגון אחר.
  • הסרת אדם אינה זהה להסרת תפקיד אחד. כדי להסיר תפקיד אחד ולהשאיר את השאר, ראו שינוי התפקידים של משתמש.
  • אפשר להוסיף את האדם שוב מאוחר יותר. מכיוון שהחשבון שלו עדיין קיים, הוספה שלו מחדש שולחת לו הזמנה להצטרף שוב.
  • גישה אחרת מנוהלת בנפרד. משתמשי האפליקציה של Door & Gate Access מנוהלים ב-Door & Gate Access, לכן כשמישהו עוזב, בדקו גם את רשימת ה-Users שלו.